Хотел Вила Кариатис – Неа Каликратиа

  VILLA CARIATIS – NEA KALIKRATIA ПЕРИОД А Б Ц Д Е Ф Г Х И Ј К Л М Н О 26.05 – 02.05   03.05-05.05   06.05-23.05   24.05-06.06 07.06-13.06 14.06-20.06 21.06-30.06 01.07-11.07 12.07-01.08 02.08-24.08 25.08-31.08 01.09-14.09 15.09-21.09 22.09-30.09 01.10-31.10 тип на соба и сместување Ноќевање Со појадок Ноќевање Со  појадок Ноќевање Со појадок […]

  19th March, 2024

  VILLA CARIATIS – NEA KALIKRATIA

  ПЕРИОДАБЦДЕФГХИЈКЛМНО
  26.05 – 02.05  03.05-05.05  06.05-23.05  24.05-06.0607.06-13.0614.06-20.0621.06-30.0601.07-11.0712.07-01.0802.08-24.0825.08-31.0801.09-14.0915.09-21.0922.09-30.0901.10-31.10
  тип на соба и сместувањеНоќевање Со појадок Ноќевање Со  појадокНоќевање Со појадок Ноќевање Со појадок Ноќевање Со појадокНоќевање Со појадокНоќевање Со појадокНоќевање Со појадокНоќевање Со ПојадокНоќевање Со појадокНоќевање Со ПојадокНоќевање Со ПојадокНоќевање Со ПојадокНоќевање Со ПојадокНоќевање Со Појадок
    СТАНДАРД ДВОКРЕВЕТНА СО И БЕЗ ПОГЛЕД НА БАЗЕН (2 ЛИЦА)  65€  72€  65€  75€  80€  92€  95€  121€  130€  143€  115€  104€  85€  76€  65€
      СТАНДАРД ТРОКРЕВЕТНА СО И БЕЗ ПОГЛЕД НА БАЗЕН
  (3 ЛИЦА)
   
    85€  94€  85€  98€  105€  120€  120€  148€  160€  176€  142€  128€  103€    93€  85€
  СТАНДАРД ЧЕТИРИКРЕВЕТНА (4 ЛИЦА)  95€  105€  95€  109€  110€  125€  125€  170€  210€  231€  163€  147€  112€  101€  95€
  АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ
  (4-5ЛИЦА)
    105€  116€  105€  120€  120€  135€  135€  187€  230€  253€  179€  161€  121€  109€  105€
  МЕЗОНЕТ
  (5ЛИЦА)
    100€  110€  100€  115€  115€  132€  132€  187€  230€  253€       179€  161€  121€  109€  100€

  *Цените се по соба / апартман на ден  со вклучен појадок.
  Вила Кариатис се наоѓа во Неа Каликратија на 80м од плажа. Таа во понуда има ресторан, бар, соби со клила ( вклучена во цена ) WiFi во сите делови

  Сите соби/ апартмани во Вилата се опремени со ТВ, фрижидер, сеф како и работна масичка. Исто така во секоја соба си има засебен тоалет со туш кабина.

  Сподели:

  Слични понуди

  Instagram