За НоаТурс

Повеќе од една деценија Туристичката агенција Ноа Турс од Скопје професионално и посветено ги опслужува своите клиенти. Хотелскиот закуп, кој е наша практика за време на летната сезона , повеќе од 10 години покрај новите ни ги повторува и веќе потврдените наши клиенти. Како outgoing агенција сме веќе докажани на овој пазар во хотелско сместување, апартманско сместување, автобуски превоз, најповолни авио билети за целиот свет и трансфери. Во делот на incoming секогаш се трудиме најдомаќински да ги дочекаме, услужиме и со ,,повторно се гледаме” ги испратиме нашите клиенти. Насмевката на нашите ученици после завршените училишни екскурзии се нашата најголема благодарница. Задоволните патници се оние кои не бодрат да сме од година во година се подобри во своето работење, затоа што нашето мото е: ,,ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА” !


https://www.google.com/maps/dir/41.9990209,21.4239396/%D0%9D%D0%9E%D0%90+%D0%A2%D0%A3%D0%A0%D0%A1,+2,+Naum+Naumovski+Borche+50,+Skopje+1000/@41.9989856,21.421799,17z/data=!3m1!4b1!4m17!1m6!3m5!1s0x0:0x8c61356681bc5c8e!2z0J3QntCQINCi0KPQoNCh!8m2!3d41.9990233!4d21.4240783!4m9!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x1354144c679b5d3d:0x8c61356681bc5c8e!2m2!1d21.4240783!2d41.9990233!3e3

Instagram