Атрактивни понуди

Грција

Грција се наоѓа на раскрсница помеѓу Европа, Азија и Африка. Земјата се наоѓа на јужниот дел на Балканскиот Полуостров и има копнени граници со Бугарија, Македонија и Албанија на север, и со Турција на исток. Грција граничи на исток со водите на Егејското Море, на запад Јонското Море и на југ со Средоземното и Критскотото Море.

Прочитај повеќе

Истанбул

Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвора портите кон непроценлива убавина и историја, град на спротивности и на извонредни традиционални вредности. Многумина го нарекуваат „Главниот град на светот“, други пак „Мостот помеѓу Европа и Азија“. Истанбул е најголемиот град во Турција и еден од најголемите градови во светот, со население од неофицијално над 20 милиони жители.

Прочитај повеќе

Хургада

Најпознатите летувалишта во Египет се наоѓаат на обалата на прекрасното Црвено Море. Хургада која се наоѓа на западната обала – на афричко тло, е меѓу најатрактивните туристички ресорти во Египет. Освен за уживање во стотиците хотели на обалата на Црвеното Море, Хургада е погодно лоцирана за посета на Каиро како и на импозантните храмови во Луксор стари по неколку илјади години.

Прочитај повеќе

Апартмани

Претплати се

Бидете во тек со најновите понуди

Вашиот е-маил е регистриран.

Вила Стефанија – Никити

Гранд Викторија 3*

Истражи ја

Македонија

Instagram