PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT – БАНСКО

Premier Luxury Mountain Resort е хотел со 5 ѕвезди во Банско, живописен град во југоисточна Бугарија. Погодно лоциран во близина на познатиот ски-центар на планината Пирин, овој хотел има прекрасен поглед на планините, бујната шума и градот. Гледањето на годишните времиња како доаѓаат и си одат во убавината на околната природа и удобноста на овој […]

9th October, 2023

Premier Luxury Mountain Resort е хотел со 5 ѕвезди во Банско, живописен град во југоисточна Бугарија.

Погодно лоциран во близина на познатиот ски-центар на планината Пирин, овој хотел има прекрасен поглед на планините, бујната шума и градот.

Гледањето на годишните времиња како доаѓаат и си одат во убавината на околната природа и удобноста на овој луксузен хотел е еден од елементите што ќе го направат вашиот престој незаборавно искуство.

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* BANSKO        www.banskohotelpremier.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4/101.12.2023
21.12.2023
22.12.2023
25.12.2023
26.12.2023
06.01.2024
07.01.2024
01.02.2024
02.02.2024
16.03.2024
17.03.2024
25.03.2024
EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM140217344183260138
DOUBLE ROOM+EXTRA BED180257386223300197
SINGLE ROOM111173276146207125
DBL 1+1 CHD (6-11,99)140217344183260138
SGL 1+1 CHD (0-5,99)112174277147208126
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)141218345184261139
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)169246375212289185
DBL 2+1 CHD (0-5,99)141218345184261139
DBL 2+1 CHD (6-11,99)169246375212289185
ALPIN EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM156233363200277173
DOUBLE ROOM+EXTRA BED197274403240317213
DBL 1+1 CHD (6-11,99)156233363200277173
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)157234364201278174
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)184262392229305202
DBL 2+1 CHD (0-5,99)157234364201278174
DBL 2+1 CHD (6-11,99)184262392229305202
SUPERIOR SUITE
SUITE 2 ADULTS160249397210299180
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED200289437250339220
SUI2A 1+1 CHD (2-11,99)160249397210299180
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)161250398211300181
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)189278426239328209
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)161250398211300181
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)189278426239328209
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)190279427240329210
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)218307455268357238
SUI2A 3+1 CHD (0-5,99)201290438251340221
SUI2A 3+1 CHD (6-11,99)229318466279368249
ALPINE SUITE
SUITE 2 ADULTS176266414227318197
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED217306454267356237
SUI2A 1+1 CHD (2-11,99)176266414227318197
SUI2A 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)177267415228319198
SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)205295443256345226
SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)177267415228319198
SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)205295443256345226
SUI2A 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)296296444257346228
SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)234324472285374255
SUI2A 3+1 CHD (0-5,99)296296444257346228
SUI2A 3+1 CHD (6-11,99)246335483296385266
FAMILY SUITE
SUI4A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)278430689364517311
COMFORT SUITE
SUITE 4 ADULTS [4ADL]279428692362520312
SUI4A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)279428692362520312
SUI4A 3+1 CHD (2-11,99)279428692362520312
DELUXE SUITE
SUITE 4 ADULTS307475761402569342
SUITE 4 ADULTS+EXTRA BED347515801442611384
SUI4A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)307475761402569342
SUI4A 3+1 CHD (2-11,99)307475761402569342
SUI4A 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)308476762403570343
SUI4A 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)336504790431600373
SUI4A 4+1 CHD (0-5,99)308476762403570343
SUI4A 4+1 CHD (6-11,99)336504790431600373
SUI4A 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)337505791432601374
SUI4A 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)365533819460629402
GRAND RESIDENCE
SUITE [5ADL]391583907500692433
SUITE [6ADL]392584908501693434
SUITE 3+3 CHD (2-11,99) (2-11,99) (2-11,99)392584908501693434
SUITE 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)392584908501693434
SUITE 5+1 CHD (2-11,99)392584908501693434
Полупансион282828282828
Деца од 6-11.99 год.141414141414
Такса за лице на ден0.670.670.670.670.670.67
Отказ 1Од 2 до 4 дена 50%Од 5 до 14 дена 50%Од 5 до 14 дена 50%Од 5 до 14 дена 50%Од 5 до 14 дена 50%Од 2 до 4 дена 50%
Отказ 2Од 0 до 1 ден. 100%Од 0 до 4 дена 100%Од 0 до 4 дена 100%Од 0 до 4 ден. 100%Од 0 до 4 ден. 100%Од 0 до 1 ден. 100%
No Show100%100%100%100%100%100%
Минимум престој124111
Цената на аранжманот вклучува : користење на затворен базе
Сподели:

Слични понуди

Instagram