“PI” Luxury апартмани – Неа Каликратија

Апартманите се наоѓаат во ново изградена зграда со лифт и паркинг околу зградата.Ова е прва година како се издаваат апартманите.На располагање имаме 5 апартмани со заебна сплана соба од 45м2+10м2 тераса како и3 студија со квадратура од 38м2 + 5м2 тераса.Сите студија/апартмани се опремени со машина за алишта, фен, пешкири, тостер, комплетен прибор за во […]

25th May, 2023


Апартманите се наоѓаат во ново изградена зграда со лифт и паркинг околу зградата.
Ова е прва година како се издаваат апартманите.
На располагање имаме 5 апартмани со заебна сплана соба од 45м2+10м2 тераса како и
3 студија со квадратура од 38м2 + 5м2 тераса.
Сите студија/апартмани се опремени со машина за алишта, фен, пешкири, тостер, комплетен прибор за во кујна со сите можи елементи.

Сподели:

Слични понуди

Instagram