Специјална понуда од Fontana 4*

ВОДИЦИ HOTEL FONTANA 4* VRNJACKA BANJA2 деца до 11,99 години ГРАТИСTeрмин 18.01-21.01.2024 Цените се дадени за Пакет за 2 лица Тип на Соба Kaпацитет на соба Пакет 2 ноќи Superior Double Room 2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents) 215€ Superior Double Room with Balcony 2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents) 235€ Superior Aparment / Family Aparment 2 ADL + 2 […]

4th January, 2024

ВОДИЦИ

HOTEL FONTANA 4* VRNJACKA BANJA
2 деца до 11,99 години ГРАТИС
Teрмин 18.01-21.01.2024

Цените се дадени за Пакет за 2 лица

Тип на СобаKaпацитет на собаПакет ноќи
Superior Double Room2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents)215€
Superior Double Room with Balcony2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents)235€
Superior Aparment / Family Aparment2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD255€
Stuido / 1 Bed Room Aparment with Balcony2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD275€
Deluxe Apartment4 ADL / 2 ADL + 3 CHD315€

Цените се дадени за Пакет за 2 лица

Тип на СобаKaпацитет на собаПакет 3 ноќи
Superior Double Room2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents)285€
Superior Double Room with Balcony2 Аdl + 1 Chd 6,99(share beds with parents)305€
Superior Aparment / Family Aparment2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD325€
Stuido / 1 Bed Room Aparment with Balcony2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD345€
Deluxe Apartment4 ADL / 2 ADL + 3 CHD385€

Во цената е вклучено:
– Сместување на база Појадок и Вечера;
– Неограничено користење на Wellness Centar;
– Неограничено користње на Фитнес Центар;
– Игротека за деца;
– Надворешен паркинг;

Во цената на пакетот не е вкучено:
– Туристичка такса и хотелско осигурување 1,60€ по лице на ден; Деца до 11,99 години 0,50€ по лице на ден;

За резервации направени под „Non – Refundable “
100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација од мометот на правење на резервација;
– Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства

Сподели:

Слични понуди

Instagram