ПРАЗНИЧНА ПОНУДА ЗА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНДНА ПОНУДА

Утринско кафе со поглед на море Плати 2 добиваш 3 ноќи и 3 полни дена со вклучен превоз Цена од 69 евра по лице во некоја од вилите во Неа Потидеа, Неа Флогита, Калитеа, Полихроно Термин 09.06 -12.06 077 993 903

6th June, 2022

Утринско кафе со поглед на море

Плати 2 добиваш 3 ноќи и 3 полни дена со вклучен превоз

Цена од 69 евра по лице во некоја од вилите во

Неа Потидеа, Неа Флогита, Калитеа, Полихроно

Термин 09.06 -12.06

077 993 903

Сподели:

Instagram