Копаоник -Ski Opening

Термин: 08.12-10.12.2023 Промотивна цена по лице 125евра – до 18.11Редовна цена 140евраЦената за сопствен превоз изнесува 100€ Aктивности:Ski & Snowboard такмичењаПромоција на ски опремаНаградни игриМодни ревии Kids club  Програма 1 ДЕН 08.12.2023 Скопје-Копаоник Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs.Слободно време за […]

21st November, 2023

Термин: 08.12-10.12.2023

Промотивна цена по лице 125евра – до 18.11
Редовна цена 140евра
Цената за сопствен превоз изнесува 100€

Aктивности:
Ski & Snowboard такмичења
Промоција на ски опрема
Наградни игри
Модни ревии 
Kids club 

Програма

1 ДЕН

08.12.2023 Скопје-Копаоник

Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs.Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

2 ДЕН

09.12.2023 Копаоник

Појадок. Факултативно заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.

3 ДЕН

10.12.2023 Копаоник-Скопје

Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или заминување кон скијачкиот цетар – факултативно. Во попладневните часови заминување за Скопје. Пристигнување во вечерните часови.

Сподели:

Слични понуди

Instagram