Есенска бајка на Копаоник

Есенска бајка на Копаоник 1 ден / 23.10 Скопје – Копаоник Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор и поаѓање кон Kопаоник. Патување со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Брзече-Копаоник. Сместување во хотел Слободно време за индивидуални активности. Организирана вечера. Ноќевање. 2 ден /  24.10 Копаоник Појадок. Заминување […]

1st October, 2021

Есенска бајка на Копаоник

1 ден / 23.10 Скопје – Копаоник

Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор и поаѓање кон Kопаоник. Патување со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Брзече-Копаоник. Сместување во хотел Слободно време за индивидуални активности. Организирана вечера. Ноќевање.

2 ден /  24.10 Копаоник

Појадок. Заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини на оваа снежна кралица на Србија до времето предвидено за заминување . Поаѓање за Скопје во попладневните часови. Патувањето се одвива со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Планирано пристигнување во вечерните часови.

Цена  65 евра /4040ден  или на 4 рати по 1010 ден месечно

Цената вклучува :

Пратител на патувањето

Сместување на база 1 ПП (појадок и вечера)

Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје

Цената е вклучува

  • Патничко осигурување
  • Туристичка такса 1 eur                                            ** Важат општите услови на СКТМ и Т.А. “Ноа Турс”

НАПОМЕНИ:

–              За ова патување потребно e да поседувате валиден биометриски пасош, најмалку 3 месеци пред истек, или валидна лична карта.

–              За реализација на патувањето потребен е минимум од 12 патници. 

–              Капацитетот на автобусот за ова патување е 50% исполнетост според моменталниот протокол за автобуски сообраќај.

–              За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителна дезинфекција при влез во автобус, одржување на дистанца на патници кои не патуваат заедно.

–              За време на патувањето во автобус задолжително е носење на заштитна маска со која се покрива устата и носот.

–              Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.

–              За резервација потребна е задолжителна уплата на депозит од најмалку 1000ден доплата најдоцна до 2 недели пред поаѓање.

–              Со потпишување на договорот на патниците им се доделуваат седишта според времето на уплата, доколку одредени патници имаат посебни барања за конкретно седиште истото го доплаќаат во агенција.

–              Цените се дадени во евра за уплата исклучиво во денарска противвредност по курс 1€=62мкд.

–              Цените се дадени по лице за најмалку 2 лица во соба.

–              Реализацијата на излетите е во зависност од временските услови, организаторот го задржува правото во случај на неповолни временски услови да ги откаже излетите.

–              Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најдоцна до 7 дена пред поаѓање доколку не е исполнет бројот на пријавени лица предвидени по програмата за ова патување.

–              Организаторот го задржува правото за промена на редоследот на активности во програмата.

–              За ова патување важат Општите Услови за Патување на СКТМ.

Сподели:

Слични понуди

Instagram