ЕГИПЕТ – ХУРГАДА 

FIRST MINUTE – ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 АПРИЛ 2023 !!! Цената е по лице со вклучен авио превоз – директен лет, трансфер, 6 all inclusive Хургада е бисер на египетскиот брег, со повеќе од 50 километри крајбрежје. Се наоѓа на Црвеното Море, кое од страна на туристите е наречено „Море од седум бои“ .Новоизградените хотели кои […]

14th April, 2022

FIRST MINUTE – ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 АПРИЛ 2023 !!!

Цената е по лице со вклучен авио превоз – 
директен лет, трансфер, 6 all inclusive

Хургада е бисер на египетскиот брег, со повеќе од 50 километри крајбрежје. Се наоѓа на Црвеното Море, кое од страна на туристите е наречено „Море од седум бои“ .
Новоизградените хотели кои го одземаат здивот со својата убавина, во комбинација со локалниот начин на живот, даваат вистинска слика за Египет.
Црвеното Море на кое се наоѓа градот е вистинска мамка за туристите кои се занимаваат со професионално и аматерско нуркање. Идеалната позиција на градот нуди можност за избор на интересни екскурзии.

Bella Vista Hotel & Resort 4* – Hurgada
Термини:Мај.11 / 25
Јуни.01 / 08 / 11 / 15 
/ 18 / 22 / 25
Јули.02 / 06 / 09
Јули.13 / 16 / 20 / 23 27 /
Септември. 03/07/10/14/17/21/24
Август.03/06/10/13/17/20/24/27
Цена по лице во
двокреветна соба
495 €497 €519 €
Marriott Hurghada 
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 / 18 / 22 /25
Јули.02 / 06 / 09
Јули.13 / 16 / 20 / 23 27 /
Август.03/06/10/13/17/20
Септември. 03/07/10/14/17/21/24
Цена по лице во
двокреветна соба
625 €687 €656 €
King Tut Hotel 
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Јули.13 / 16 / 20 / 23 27 /
Септември. 03/07/10/14/17/21/24
Август.03/06/10/13/
17/20/24/27
Цена по лице во
двокреветна соба
495 €532 €544 €
Sphinx Hurghada Resort 
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Јули.13 / 16 / 20 / 23 27 /
Септември. 03/07/10/14/17/21/24
Август.03/06/10/13/
17/20/24/27
Цена по лице во
двокреветна соба
495 €532 €544 €
Seagull Resort 
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Јули.13 / 16 / 20 / 23 27 /
Септември. 03/07/10/14/17/21/24
Август.03/06/10/13/
17/20/24/27
Цена по лице во
двокреветна соба
482 €495 €507 €
Le Pacha Resort 4* – Hurgada
Термини:Мај: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 
/ 18 / 22 / 25
Цена по лице во
двокреветна соба
459 €
Pickalbatros – Dana Beach
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
688 €
Pickalbatros – Albatros Palace Resort 
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
718 €
Pickalbatros Citadel
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
644 €
Pickalbatros – Beach Albatros Resort Hrg
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
626 €
Pickalbatros – Jungle Aqua Park
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
595 €
Pickalbatros – Aqua Vista Hrg
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
533 €
Pickalbatros – Aqua Blu Resort HRG
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
544 €
Pickalbatros – Aqua Park Resort
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
533 €
Pickalbatros – Alf Leila Wa Leila
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице во
двокреветна соба
533 €
Pickalbatros – Albatros Beach Club
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 / 18 / 22 / 25
Цена по лице во
двокреветна соба
489 €
Stella Garden Resort
Термини:МАЈ: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 / 18 / 22 / 25
Цена по лице во
двокреветна соба
543 €
Titanic Palace hotel 5* – Hurgada
Термини:Мај: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 
/ 18 / 22 / 25
Цена по лице водвокреветна соба559 €
Titanic Beach Spa & Aquapark 5*- Hurgada
Термини:МАЈ: 11 / 25Јуни: 01 / 08 / 11 / 15
Цена по лице водвокреветна соба549 €
Jasmine Palace Resort 5* – Hurgada
Термини:Мај: 11 / 25
Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 
/ 18 / 22 / 25
Јули / Август / Септември
Цена по лице водвокреветна соба529 €619 €
Long Beach 4*- Hurgada
Термини:МАЈ: 11 / 25Јуни: 01 / 08 / 11 / 15 18 / 22 / 25
Цена по лице водвокреветна соба495 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
– 6 ноќевања во избран хотел, по лице, на услуга All inclusive
– Аеродромски такси
– Авионски билет со чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје
– 20 кг чекиран багаж по лице
– Трансфер аеродром – хотел – аеродром
– Организација на аранжманот

ЦЕНИТА НЕ ВКЛУЧУВА:
– Египетска влезна виза 25ДОЛАРИ
– Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци
– Патничко осигурување

Напомена:
Деца до 2 години се сметаат за бебиња и плаќаат само такса од 57 евра
Пасош со важност уште најмалку 6 месеци од датумот на завршување на престојот
Доколку авио компанијата – организатор на чартер летот направи промена на времето и редот на летање, организаторот на патувањето нема да сноси одговорност.

Сподели:

Слични понуди

Instagram