Вила Кариатис – Неа Каликратија

Вила Кариатис се наоѓа во Неа Каликратија на 80м од плажа. Таа во понуда има ресторан, бар, соби со клила ( вклучена во цена ) WiFi во сите делови Сите соби/ апартмани во Вилата се опремени со ТВ, фрижидер, сеф како и работна масичка. Исто така во секоја соба си има засебен тоалет со туш […]

31st May, 2023

Вила Кариатис се наоѓа во Неа Каликратија на 80м од плажа. Таа во понуда има ресторан, бар, соби со клила ( вклучена во цена ) WiFi во сите делови Сите соби/ апартмани во Вилата се опремени со ТВ, фрижидер, сеф како и работна масичка. Исто така во секоја соба си има засебен тоалет со туш кабина

VILLA CARIATIS

Цени Сезона 2023

                          Период  01.10 – 31.10  01.06 – 10.0611.06 – 20.06  21.06 – 30.0601.07 – 10.07  11.07 – 25.08
12.09 – 30.0926.08 – 11.09
Стандард двокреветна со балкон49 €45 €52 €68 €89 €105 €
Двокреветна соба со поглед на базен53 €50 €57 €74 €98 €116 €
Стандард трокреветна соба со балкон61 €57 €68 €85 €109 €130 €
Трикреветна соба со поглед на базен67 €63 €75 €94 €121 €143 €
Четирикреветна соба73 €68 €78 €98 €142 €170 €
Двособен апартман89 €81 €91 €113 €158 €186 €
Апартман – Сплит Левел81 €75 €84 €106 €150 €178 €

  
 *Цените се по соба / апартман на ден  со вклучен појадок.
Вила Кариатис се наоѓа во Неа Каликратија на 80м од плажа. Таа во понуда има ресторан, бар, соби со клила ( вклучена во цена ) WiFi во сите делови

Сите соби/ апартмани во Вилата се опремени со ТВ, фрижидер, сеф како и работна масичка. Исто така во секоја соба си има засебен тоалет со туш кабина.

Сподели:

Слични понуди

Instagram