Викенд во Копаоник

Јануари-Февруари-Март 2023   Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали караман(Копаоник) Цената на жичарата е вклучена во ски картата. Секоја соба е опремена со брачен или два одделни кревети, wifi, фрижидер,  сопствен тоалет и кујна, скиите […]

5th January, 2023

Јануари-Февруари-Март 2023  

Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали караман(Копаоник)

Цената на жичарата е вклучена во ски картата. Секоја соба е опремена со брачен или два одделни кревети, wifi, фрижидер,  сопствен тоалет и кујна, скиите може да се чуваат во скијачницата од самиот хотел

Појадокот и вечерата се служат во ресторанот 

1 Ден Скопје-Копаоник

Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоникпреку Косово. Пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави Вечера. Ноќевање.

2 Ден Копаоник

Појадок.  Индивидуални активности, скијање и забави што ги нуди најубавиот туристички центар на Балканот. Вечера. Ноќевање.

3 Ден  Kопаоник – Скопје

Појадок. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави. Во 15:00часот заминување за Македонија и пристигнување во вечерните часови.

Цените се валидни до 05.12.2022 година

Apart Hotel Kopaonik   http://www.kopapartmani.co.rs/
ДатумЦена
13.01-15.01 Пополнето
20.01-22.01105€ HB
27.01-29.01105€ HB
03.02-05.02105€ HB
10.02-12.02115€ HB
17.02-19.02115€ HB
24.02-26.02Пополнето
Сопствен превоз се одбива 25€
Во цената е вклучено:             Во цената не е вклучено:
Ноќевања со појадок и вечераТуристичка такса по ден на рецепција 1€За деца до 15 год 0.5€  
Сместување во http://kopapartmani.co.rs/Трансфер до ски терените 3 (ОW)
Автобуски превозСкопје-Брзече-СкопјеСки карта
Скијачница за чување на опремаМоторна санка 1час – 60

с

Ски карти
Возрасни 12-64 годиниДеца 6-11 години
Дневна          Дневна            
2-дневна       2-дневна         
3-дневна       3-дневна         

Услови за деца

*Деца до 2 г. (во придружба на две возрасни лица) бесплатно

*Деца од 2 до 6 г. (во придружба на две возрасни лица) плаќаат 50 % од дадената цена

 *Деца од 6 до 9 г.(во придружба на две возрасни лица),плаќаат 70 % од дадената цена

Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје55€  / Еден правец 40€ /   

Деца до 2 години бесплатно / 3-7 години плаќаат 50%

 Се патува преку Косово и Србија со лична карта 

Сподели:

Слични понуди

Instagram