БОДРУМ

БОДРУМ Со директна линија од Скопје **цените се пакет и се дадени по лице во двокреветна соба за 6 ноќи** НАПОМЕНА: Цените се променливи во зависност од слободни места на авион и  во хотел. ПРОМОЦИЈА НА ХОТЕЛ Blue Dreams Resort 5*649 ЕУР ПО ЛИЦЕ НА БАЗА ULTRA ALL INCLUSIVEЗА ДАТА НА ПАТУВАЊЕ 16.06 НА 6 […]

3rd May, 2022

БОДРУМ

Со директна линија од Скопје

**цените се пакет и се дадени по лице во двокреветна соба за 6 ноќи**

НАПОМЕНА: Цените се променливи во зависност од слободни места на авион и  во хотел.

ПРОМОЦИЈА НА ХОТЕЛ Blue Dreams Resort 5*
649 ЕУР ПО ЛИЦЕ НА БАЗА ULTRA ALL INCLUSIVE
ЗА ДАТА НА ПАТУВАЊЕ 16.06 НА 6 НОЌИ

Цени

ХотелУслугаТип на собаЦена
Период на престој 16.06-22.06.2022Период на престој 20.06-26.06.2022Период на престој 23.06-29.06.2022
MOONLIGHT HOTEL 3*ALL INCLUSIVEЦена по лице во двокреветна соба (Standard Room)379 € 389 € 399 € 
TIANA BEACH RESORT 3*ALL INCLUSIVEЦена по лице во двокреветна соба (Standard Room)419 € 429 € 449 € 
BODRUM PARK RESORT 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во MAINBULIDING STND ROOM539 € 599 € 599 € 
ROYAL ASARLIK BEACH 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW589 € 599 € 649 € 
SALMAKIS RESORT & SPA 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во двокреветна соба (Standard Room)699 € 719 € 789 € 
Baia Bodrum Hotel 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во DELUXE GARDEN VIEW749 € 789 € 859 € 
La Blanche Island 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW779 € 839 € 929 € 
TUI MAGIC LIFE BODRUM 5*ALL INCLUSIVEЦена по лице во STD MAIN BUILDING WITH BALCONY849 € 849 € 849 € 
Diamond Of Bodrum 4*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW569 € 579 € 629 € 
Kefaluka Resort 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW799 € 839 € 869 € 
Titanic Deluxe Bodrum 5*DE LUXE ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD SIDESEA ROOM1.459 € 1.459 € 1.459 € 
Jasmin Beach Hotel 4*ALL INCLUSIVEЦена по лице во HOTEL ROOM499 € 499 € 499 € 
Bitez Garden Life Hotel 4*ALL INCLUSIVEЦена по лице во двокреветна соба (Standard Room)459 € 489 € 489 € 
Duja Bodrum 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во CLUB ROOM659 € 669 € 679 € 
Sundance Resort Hotel 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW549 € 579 € 579 € 
Yasmin Resort Hotel 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во MAINBULIDING STND ROOM649 € 669 € 729 € 
Azure By Yelken 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW649 € 639 € 639 € 
La Blanche Resort 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во STANDARD LAND VIEW659 € 699 € 739 € 
Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*ULTRA ALL INCLUSIVEЦена по лице во GARDEN ROOM ANNEX959 € 1.029 € 1.029 € 
Lujo Bodrum 5*A LA CARTE ALL INCLUSIVEЦена по лице во SUPERIOR ROOM PARTLY SEA VIEW3.590 € 3.590 € 3.790 € 

Напомени

Цената вклучува:

  • Авионски лет согласно детали во програма
  • Рачен багаж од 8кг и чекиран багаж од 20кг
  • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
  • Хотелско сместување согласно наведениот тип на соба / услуга

Цената не вклучува:

  • Здравствено осигурување – ЗАДОЛЖИТЕЛНО
  • Задолжително негативен ПЦР тест (72 часа изваден пред полетување – за влез во Турција), брз тест 48 часа пред пат ИЛИ сертификат со QR код за примени 2 дози вакцина
  • Факултативни тури
  • Индивидуални трошоци
  • Се што не е наведено во цената вклучува

НАПОМЕНА – check in првиот ден е после 14h. Early check in на барање со доплата// check out последен ден е околу 11h и слободно време до трансфер во 23h (се користи услуга во хотелот согласно хотелска политика). Late check out на барање со доплата.

Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари. Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта).

Услови: При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање. Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата. Задолжително патничко осигурување.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa.  Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.

Организаторот не ја цени исправниост на патни документи.

Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност.

Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Сподели:

Instagram