Наши продажни салони

Ова се локациите на нашите продавници, слободно контактирајте со нас:

име на продавницатаадреса на продавницатачасови:
Т.А. НОА ТУРС Наум Наумовски Борче 50-2/7 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 3077957
Е-пошта [email protected]

понеделник:  09:00 - 17:00

вторник:  09:00 - 17:00

среда:  09:00 - 17:00

четврток:  09:00 - 17:00

петок:  09:00 - 17:00

сабота:  10:00 - 14:00

недела:  Затворено