KРСТАРЕЊЕ СО КОСТА ЛУМИНОСА

Ново

KРСТАРЕЊЕ СО КОСТА ЛУМИНОСА

ИТАЛИЈА - ГРЦИЈА - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА

7 ноќевања / 8 дена

Тргнување од Венеција

Термини: 08 Декември / 15 Декември 2018

Повеќе детали

Повеќе информации

KРСТАРЕЊЕ СО КОСТА ЛУМИНОСА

ИТАЛИЈА - ГРЦИЈА - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА

7 ноќевања / 8 дена

Тргнување од Венеција

Термини: 08 Декември / 15 Декември 2018

LAST MINUTE - ПОНУДА* за загарантирани кабини

Внатрешна двокреветна кабина * загарантиранкат. IV / по лице 99€

Прозорска двокреветна кабина * загарантиран кат . EV/ по лице 149€

Балконска двокреветна кабина * загарантиран кат. BV/ по лице 199€

Третовозрасно лице во кабина 50€

Ден

Датум

Пристаниште

Тргнување

Пристигнување

1

08-12

сабота

Венеција (Италија)

-

17:00

2

09-12

недела

Бари (Италија)

14:00

20:00

3

10-12

понеделник

Пловење

-

-

4

11-12

вторник

Пираеус/Атина (Грција)

08:00

17:00

5

12-12

среда

Катаколон / Олимпија(Грција)

09:00

15:00

6

13-12

четврток

Kотор (Црна Гора)

14:00

20:00

7

14-12

петок

Сплит (Хрватска)

08:00

17:00

8

15-12

сабота

Венеција (Италија)

09:00

-

Дете до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќа само пристанишна такса
***пенали за откажување на кабина се 100% ***

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
• крстарење со бродот спрема програмата;
• сместување во одбраната кабина во текот на крстарењето (купатило/WC, клима, сеф, фен, TV);
• проширен полн пансион на бродот (вечера, полноќна закуска, доручек, ручек, ужина);
• свечена вечера со капетанова здравица;
• целодневна анимација;
• забавни вечери во салонот и барот со жива музика;
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалки на палубата, сауни, пешкири...);
• театарски престави;
• влезници за казино, ноќен клуб...;
• спортски активности;
• дневни активности (игри, квизови, турнири, караоке...).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
Пристанишни такси 150€
Задолжителни напојници кои патнкот ги плаќа на бродот изнесуваат:
За возрасни лица 10€ по ноќ /по лица
Деца од 4 до 14 год 5€
Деца до 4 години не плаќаат (не е задолжително)
Пијалоци на брод
Излети на копно
Третмани во wellness центар и козметички третмани,лични тренинзи со fitness тренер
Услуги на медицинскиот персонал
Costa осигурување

***** Компанијата го задржува правото да ги промени цените без предходна најава.