Профил на компанијата:
1. Назив на правно лице
Друштво за туризам, трговија и услуги НОА ТУРС ДООЕЛ Скопје

Aдреса:
Наум Наумовски Борче 50-2/7, 1000 Скопје, Македонија
тел: +389 2 3077 957, моб: +389 77 993 903


2. Правен субјект
НОА ТУРС ви ги нуди следните услуги:

  •     Туристички аранжмани
  •     Авионски билети за сите светски и европски дестинации
  •     Автобуски билети за цела Европа
  •     Сите видови на патнички осигурувања
  •     Индивидуални патувања - комплетна организација
  •     Групни патувања - апсолвентски патувања
  •     Организација на  семинари, конгреси
  •     Посета на саеми
  •     Летување и зимување во Македонија
  •     Рент - а - кар


Почитувани  клиенти  и  драги колеги,

Нашата цел е да понудиме свежина и разноликост во светот на патувањата.
Дестинациите, цените и настаните понудени од нашата агенција доминираат со нивната егзотичност, поволност, професионалност, сигурност  и  грижа за нашите ценети клиенти.
Аранжманите понудени од туристичката агенција НОА ТУРС се грижливо одбрани со цел да ги задоволат критериумите на нашите клиенти.
Дозволете ни да се грижиме за Вашето слободно време и уживајте во патувањето со нас.