• Велигден во Волос

  Велигден во Волос за 199€

 • ГрандОтел 4* - Ханиоти

  ГрандОтел 4* - Ханиоти - СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 • Хотел Гранд Викторија 3* - Ханиоти

  Хотел Гранд Викторија 3* - Ханиоти - СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 • Велигден во ГрандОтел 4* - Ханиоти

  Велигден во ГрандОтел 4* - Ханиоти за 129

 • Велигден во Белград и Нови Сад за 95€

  Велигден во Белград и Нови Сад за 95€

 • Велигден во Истанбул за 129€

  Велигден во Истанбул за 129€

 • Св. Кирил и Методиј (23.05-26.05) во ГрандОтел 4* - Ханиоти за 129€

  Св. Кирил и Методиј (23.05-26.05) во ГрандОтел 4* - Ханиоти за 129€

 • Велигден на Истра (25.04-01.05.2019) за 359€

  Велигден на Истра (25.04-01.05.2019) за 359€

 • ВИЛА ЕЛИЗАБЕТ - ОХРИД

  ВИЛА ЕЛИЗАБЕТ - ОХРИД

Ласт Минут специјални попусти

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ

Секој Петок „ВО ПОСЛЕДНА МИНУТА“

Почитувани, секој Петок имаме вонредни „во последна минута“ попусти на преостанатите слободни места во нашите лично закупени аранжмани. Слободно јавете се или проверете овде во нашата понуда за евентуални вонредни специјални попусти.

 • Превоз на патници

  Нудиме превоз во еден или два правца за сите дестинации со туристички автобуси или авион...

 • Патничко осигурување

  Нудиме групно и поединечно осигурување на патници со различен избор на франшизи

 • Плаќање на рати

  Можност за плаќање на 12 месечни рати без кредитна картичка за најрелаксиран одмор

Комплетна организација на патувања

Комплетна Организација

Ваша режија - Наша реализација

Дозволете да ве разгалиме. Голем избор на дестинации во земјава, странство, па до најретките егзотични дестинации. Комплетно планирање, избор на најповолни термини, автобуски превоз, директни чартер или трансферни авионски летови.