ogerim
Хотел  OGERIM **
се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш,фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф кој што  е на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi.

 

 

             

Термини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

119€

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

 

06.06-16.06

119 €

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

 

11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

 

16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

 

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

 

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

 

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

 

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

 

 

 

Пакет 9 BB

           

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

02.07-11.07

143 €

11.07-20.07

143 €

20.07-29.07

143 €

 

05.07-14.07

143 €

14.07-23.07

143 €

23.07-01.08

143 €

 
             

Пакет 7 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

07.07.-14.07

119 €

28.07-04.08

119 €

18.08-25.08

119 €

 

14.07.21.07

119 €

04.08-11.08

119 €

     

21.07-28.07

119 €

11.08-18.08

119 €

     

Во цената е вклучено 10 , 9 и 7  ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.

Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.

Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

     

Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.