fantasia
Хотел FANTASIA DELUXE
***** Се наоѓа на 2 км од плажата Long Beach I км од плажата  Ladies Beach. Хотелот има 335 соби,приватна плажа , 2 отворени базени , детски базен, детски катче.

 

 

 

Хотелот има 335 соби,приватна плажа , 2 отворени базени , детски базен,детски катче.

Column1

Column2

Column3

Column4

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

12.05-01.06

62 €

25.08-14.09

94 €

02.06-22.06

81 €

15.09-05.10

81 €

23.06-13.07

94 €

   

14.07-24.08

113 €

   

Цените се дадени на база  се вклучено (ALL)

Дете од 0-5,99 години, бесплатно, а второ дете 50% попуст.

Деца од 6-11,99  50% попуст.

 

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.

www.fantasia.com.tr