tecimen
Хотел TECIMEN 2
** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.

 

 

Пакет 10 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

119 €

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

06.06-16.06

119€

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

Пакет 9 BB

         

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

02.07-11.07

143 €

11.07-20.07

143 €

20.07-29.07

143 €

05.07-14.07

143 €

14.07-23.07

143 €

23.07-01.08

143 €

Пакет 7 BB

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

07.07.-14.07

119 €

28.07-04.08

119 €

18.08-25.08

119 €

14.07.21.07

119 €

04.08-11.08

119 €

   

21.07-28.07

119 €

11.08-18.08

119 €

   

Во цената е вклучено 10 , 9 и 7  ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.

 

Во цената е вклучено 10 , 9 и 7 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.


Турција 2020

Clear

23°C

Skopje

Clear

Humidity: 65%

Wind: 4 km/h

  • 11 Aug 2020

    Thunderstorms 32°C 16°C

  • 12 Aug 2020

    Thunderstorms 30°C 16°C