Kusadasi Nerede

За сите аранжмани до Кушадаси е  обезбеден превоз од следните градови Скопје, Битола, ,Прилеп,Кавадарци, Неготино, Велес, Гевгелија, Штип.

За плаќање на рати цената се зголемува за 10%!

 

 

 

 

antalija

Аранжманите за Анталија се организираат со чартер авиони.

За плаќање на рати цената се зголемува за 10%!