vdslika8


 

Се наоѓа во на вториот крак Ситонија, во местото Вурвуру или на познатата плажа Кариди. Оддалечено е 12км. од Агиос Николас, односно 28км. од Неос Мармарас или 120 км од Солун.

 

 

 

 

vdslika9

Комплетно реновиран апартман , опремен со тоалет, клима уред, балкон, ТВ, фижидер, голем двор за релаксирање и одлична местоположба.

 

Апартманот е наменет за 7 лица и се наоѓа на 5 мин од познатата плажа Кариди.

Цена за термин 15.08  01.09,  140 еур на ден, наем на апартман

Цена за термин 01.09,              100 еур на ден, наем на апартман

vilasl4

vdslika7

 

vilasl2

vilasl1

vilasl5


GrandOtel

Viktorija