Лоциран е на самото крајбрежје на Егејско море на северниот дел од Тасос,  со сопствена плажа. Хотелот располага со надворешен базен, комфорни соби и апартмани со светол  модерен декор и елегантен мебел. Хотелот е опкружен со борова сума, со патеки за планинарење. 

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

        Тип на Соба

 

 

 

01.07-15.07

 

 

 

16.07 31.07

 

Август

 

Септември

1/2  СОБА

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

1 НОЌ

125

142

142

108

 

7 НОЌИ

861

980

980

742

1/2  СОБА

ПОЛУПАНСИОН – ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

 

1 НОЌ

148

162

162

128

 

7 НОЌИ

1015

1120

1120

882

1/3 СОБИ

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

1 НОЌ

142

159

159

125

 

7 НОЌИ

980

1099

1099

861

1/3 СОБА

ПОЛУПАНСИОН – ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

 

1 НОЌ

162

179

179

145

 

7 НОЌИ

1120

1239

1239

1001

 

Плаќањето се врши во ДЕНАРИ по курс 62мкд. Резервацијата се врши со аконтација од 30% од сумата на аранжманот. Целосна уплата на аранжманот 7 дена пред тргнување

sentido

74047228


Турција 2020

GrandOtel

Viktorija