grandotel hanioti
Грандотел 4* - Ханиоти  е модерен ресорт за одмор и релаксација. Лоциран е на самото крајбрежје на Егејско море во Ханиоти со сопствена плажа.

ЗА СИТЕ УПЛАТИ ДО 15.06.2019 ГОДИНА ОДОБРУВАМЕ 15% ПОПУСТ

GrandOtel

Viktorija